Gebruikte onderdelen in alle
soorten en maten

De Liede is het grootste autodemontageterrein van Nederland met een enorm aanbod aan onderdelen. Bij de verschillende bedrijven staan ook veel jonge schadeauto’s. Hieraan zitten nog vaak zeer bruikbare onderdelen zodat ook auto’s van recentere datum betaalbaar kunnen worden onderhouden en gerepareerd. Sommige bedrijven zijn zelfs merkspecifiek, waardoor de zoektocht naar een bruikbaar onderdeel nog eenvoudiger wordt. Van mistachterlicht tot gordelspanner, of van aandrijfas tot cilinderkop, op De Liede is het te vinden.

Marktplaats voor onderdelen én auto's

Marktplaats
Marktplaats
Marktplaats Marktplaats
Marktplaats

Ook nieuwe onderdelen

Op de Liede kunt u ook terecht voor nieuwe onderdelen. Zoals bijvoorbeeld banden, velgen of auto-elektronica. Originele onderdelen voor veel merken zijn direct leverbaar of kunnen worden besteld.

Marktplaats
Marktplaats

Export

Veel auto-onderdelen vinden via De Liede hun weg naar het buitenland. In een enkele zeecontainer passen wel meer dan 100 motoren die via de haven van Rotterdam naar landen als Egypte, Irak, Nigeria of Kenia worden verscheept. De Nederlandse onderdelen hebben daar een goede naam omdat auto's hier jaarlijks naar de garage gaan voor onderhoud en de verplichte APK-keuring.
Marktplaats
 
Marktplaats
Marktplaats

Export schadeauto’s

Ook jonge schadeauto’s worden met scheepsladingen tegelijk geëxporteerd. In veel exportlanden liggen de kosten voor het arbeidsintensieve schadeherstel namelijk fors lager. Voor die landen is het aantrekkelijk om deze auto’s te importeren. Na het uitdeuken, plamuren, schuren en spuiten worden de auto’s lokaal verkocht.